Maak kennis met onze functionele revalidatie

Waarom kiezen voor dé functionele revalidatie van Trug?

TRUG werkt samen met Basic Fit (Generaal Lemanstraat 5, 2018 Antwerpen). Deze Basic Fit biedt jou de nodige faciliteiten aan om te genieten van een sportieve trainingssessie. Op deze locatie worden manuele behandelingen aangevuld met gerichte functionele oefeningen om zo snel mogelijk resultaat te bereiken. Meer specifiek krijg je binnen 1 consultatie 30 min individuele begeleiding/manuele therapie. Dit steeds onder begeleiding van een kinesist van TRUG. Bijkomend krijg je nog 30 min toegang tot de faciliteiten van Basic Fit om zelfstandig te oefenen.

   Indien je openstaat voor een actieve aanpak binnen je revalidatie, je wilt sporten onder begeleiding, je prestaties wilt verbeteren of net preventief aan de slag wilt gaan, is deze locatie ideaal voor jou. Van jong tot oud, amateur tot topatleet… iedereen die TRUG pijnvrij wil bewegen en nieuwe doelen wil bereiken, is welkom.
   • Geen groepssessies: enkel één-op-één begeleiding.
   • Duidelijk: met genoeg uitleg, zodat jij je eigen lichaam begrijpt.
   • Resultaatgericht: met oefeningen die jouw klachten doen verminderen.
  • LET OP: Deze therapie is in de Basic Fit op de Generaal Lemanstraat 5, 2018 Antwerpen.

Bij welke klachten?


 • Chronische rug- of nekklachten
 • Sportblessures
 • Rug- of nekrevalidatie na operatie (discus hernia, stenose, ...).
  • Revalidatie na orthopedie (Heup-,knie- of enkelprothese
  • Preventie
  • ...

Hoe gaan we te werk?

Persoonlijke aanpak


Wij staan voor een persoonlijke behandeling én opvolging. Om jouw sessies optimaal te laten verlopen werken we steeds via individuele afspraken en maken we een behandelplan op maat van jouw lichaam en levensstijl.


Oorzaakgericht


We gaan op zoek naar de oorzaak van je klacht. Daarvoor nemen we een kwartier extra de tijd bij onze eerste afspraak. Pas vanaf we de oorzaak van de klacht begrijpen, kunnen we gericht behandelen.Begrijpbaar


Jij wilt weten wat er zich in je eigen lichaam afspeelt. Na de behandeling krijg je een overzicht mee met de resultaten van het onderzoek. Deze is opgesteld in klare taal: niet iedereen spreekt Latijn.Innovatief


Eens thuis kan je aan de hand van physitrack oefeningen uitvoeren die helpen bij de revalidatie. Dit is een app die je ondersteunt bij jouw oefeningen en opvolging.
Resultaatgericht


Wij begeleiden en motiveren jou om je doelen te behalen. Daarvoor stellen we een plan op maat op: zo kan jij de dromen die je dacht te moeten vergeten toch waarmaken.
Openingsuren praktijk

Ma-Vrij 8.30 - 12.00 // 13.00 - 20.00
Za-Zo Gesloten

TRUG - kinesist Berchem (Antwerpen)

Desguinlei 16 2018 Antwerpen

TRUG - kinesist Berchem (Antwerpen)

Generaal Lemanstraat 5 (Basic Fit) 2018 Antwerpen

info@Trug.be

Stuur ons een bericht

Boek online

een afspraak

Kinepraktijk Trug